Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Хотелски сигурносен сеф EU9000.V3

Моторизираниот сеф EU9000.V3 е најнапредното решение бидејќи ги комбинира сите карактеристики што ги барате во еден хотелски сигурносен сеф!

Карактеристики:

 • Лесен за ракување
 • Главен (MASTER) код за сопственикот на хотелот
 • 2 копчиња за итни случаи
 • Соодветна големина за лаптоп
 • Внатрешен штекер за полнење уреди
 • LED внатрешно светло
 • Заклучување од 3 минути при внесување на 4 неточни кодови
 • Листа за ревизија на последните внесени кодови
 • Просечен век на траење на батеријата: 3–4 години (4 АА алкални батерии)
 • Предупредување за слаба батерија
 • Целосно моторизирано автоматско заклучување и отклучување
 • Копчиња со Брајови симболи за слепи лица
 • Корисничка шифра со 4 или 6 цифри
 • Отклучување на сефот преку телефон на гостинот (*опционо)
 • Инструкции на три јазици на вратата
 • Димензии: 200×420×370 mm
 • Дебелина на метал: 1.5 mm
 • Дебелина на вратата: 5.0 mm
 • Тежина: 12 кг
Категорија
SHARE
Следете нè
TOP