Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Имате потреба од професионален сервис на кој можете да сметате?

Ние имаме директна соработка со голем број од реномираните производители на професионална опрема за угостителски објекти. Нивната поддршка, стручноста и искуството на нашиот тим гарантира сигурен успех во работата.Сѐ започнува со правилна дијагностика

Искористете го промотивниот период и бесплатно проверете ја Вашата угостителска опрема за можни дефекти пред почетокот на туристичката сезона!

Испратете го Вашето барање и нашиот сервисен тим ќе Ве контактира наскоро.

 

Работно време на сервисот
понеделник – петок 
09:00 – 17:00 часот

02 3119 516 – локал 504
service@hotex.mk

    Следете нè
    Логирај се
    Лозинка Recovery

    Lost your Лозинка? Please enter your Корисничко име. You will receive a link to create a new Лозинка via email.

    TOP