Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

За Нас

За Нас

Продажба на професионална опрема и индустриски машини за комерцијални објекти.

Квалитет и професионалност

Нашиот тим од експерти има големо знаење и искуство во индустријата за хотелска опрема и тесно соработуваме со нашите клиенти за да ги разбереме нивните уникатни потреби и барања. Нудиме широк асортиман на производи, вклучително и опрема за кујна, садови, постелнина и удобности. Нашите производи се внимателно избрани од реномирани производители за да се обезбеди издржливост, сигурност и квалитет.
 
Во нашата компанија, ние веруваме дека задоволството на клиентите е од најголема важност. Посветени сме на обезбедување одлична услуга за клиентите, а нашиот стручен кадар е секогаш достапен да одговори на сите прашања и да обезбеди насоки за изборот на производи. Ние тесно соработуваме со нашите клиенти за да се осигураме дека нивните нарачки се исполнуваат точно и навреме, и секогаш сме отворени за повратни информации за да ги подобриме нашите услуги.

Обезбеден сервис и резервни делови

Сигурноста и безбедноста  на вашите машини се дел од услугите што ги нудиме со цел да ви озможиме непречено работење. За сите производи од брендовите кои ги застапува HOTEX, покрај гаранцијата од производителот од најмалку една година, обезбеден е и комплетен сервис, оригинални резервни делови и потрошен материјал.

Со цел да обезбедиме сигурна поддршка и грижа за своите клиенти, сервисните интервенции се според стандардите за квалитет и насоките од самите производители. Времето на излегување на терен е најмногу 2 работни дена.

Сигурност        Квалитет       Доверба

Планирате да ја модернизирате Вашата ресторанска кујна? Градите хотел или отворате ресторан и сте во потрага по стручен тим кој ќе Ви помогне да ја изберете вистинската опрема за Вашите потреби?
Следете нè
TOP