Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Контактирајте не

Работно време

Понеделник – Петок
09:00 – 17:00 часот

Контакт

02 3119 519

Администрација:  локал 501
Продажба:  локал 502
Сервис:  локал 504

Адреса

Ул. Костурски Херои 4В
1000, Скопје
МАКЕДОНИЈА

info@hotex.mk

Имате прашање?

    Следете нè
    TOP