Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Планирате да ја модернизирате Вашата ресторанска кујна?

Градите хотел или отворате ресторан и сте во потрага по стручен тим кој ќе Ви помогне да ја изберете вистинската опрема за Вашите потреби?

Но тоа што навистина Ви е потребно, не тоа што трговците моментално го имаат на залиха и се спремни да Ви го продадат заедно со нивната “експертиза”.

Слободно контактирајте нѐ и со задоволство ќе Ви дадеме БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА околу Вашиот избор.

 

Работно време
понеделник – петок 
09:00 – 17:00 часот

ПРОДАЖБА
02 3119 516
– локал 502

sales@hotex.mk

    Следете нè
    TOP