Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Хотелски сигурносен сеф T2-2C

Карактеристики:

  • Надворешни димензии: 220 x 400 x 420 mm
  • Бруто тежина на апаратот: 11 кг.
  • Моторизиран систем за заклучување
  • Екран со 6 цифри за приказ
  • Отворање со личен кориснички код (3-6 цифри)
  • 6-цифрена главна лозинка
  • Главен клуч (мастер клуч за итни случаи)
  • Автоматско заклучување ако лозинката е погрешно внесена 4 пати по ред
  • Меморија на последните 100 настани
Категорија
SHARE
Следете нè
TOP