Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Професионална хотелска опрема

Повеќе од 17 години активно искуство во хотелско-угостителската индустрија на Ваше располагање

Комплетна понуда

Повеќе од 17 години активно искуство во хотелско-угостителската индустрија на Ваше располагање

Комплетна понуда

Повеќе од 17 години активно искуство во хотелско-угостителската индустрија на Ваше располагање

НАШИ БРЕНДОВИ

Длабинско чистење тврди подови

Опрема за одржување хигиена

Комплетна опрема за кујни

Квалитет

Електронски хотелски брави

Tooltip Content

Уникатност

Електронски хотелски брави

Tooltip Content

Професионалност

Сигурносни хотелски сефови

Хотелски сигурносен сеф EU9000.V3

Прочитај повеќе

Удобност

Индикаторски панели

Tooltip Content

ПРАВОСМУКАЛКИ И ЕКСТРАКТОРИ ЗА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ

Free and Easy Returns. Every Day. Details.

Safely check package at delivery.

Extended returns.

Следете нè
TOP