Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Хотелска брава 8700XG.EU

Класичен модел на хотелска брава која ја комбинира сигурноста со естетиката на ентериерот.

Совршено се прилагодува на сите дебелини на вратите, дури и на веќе постоечките врати и не бара дополнителна електрична инсталација. Бравата се напојува со 4 АА алкални батерии кои се менуваат просечно на 18 месеци.

Работи со RFID картички или преку Bluetooth *, за отклучување со пореку мобилниот телефон на гостинот.

Технички карактеристики:

 • За внатрешна употреба
 • Погодна за вградување со подесување на отворот на постоечки дрвени врати
 • Погодна за нови врати
 • Заклучување EU-ANSI
 • Механизам за брзо отворање
 • Механички мастер клуч
 • Материјал на изработка: INOX 316
 • RFID безжичен читач на картички
 • Компатибилна за надградба на BLE (Bluetooth Low Energy) *
 • Компатибилна со тастатура (потребно е BLE)
 • Технологија против клонирање на RFID картички
 • Достапна листа на настани
 • Напојување 4xAA батерии
 • Можност за поврзување со електрични брави и останата автоматика
 • Избор на повеќе бои
 • Избор на повеќе рачки
Категорија
SHARE
Следете нè
TOP