Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за чистење теписи – LABOMAT CC 40E

Машината LABOMAT CC 40E е погодна за чистење големи простории обложени со теписон, како што се конференциски сали, хотелски соби, коридори и сл.

Функционира како комплетно 3-во-1 решение, така што длабински ги риба, пере и суши теписоните во исто време.

Дополнително, истата има и црево со додаток-екстрактор за хемиско чистење тапациран мебел како што се столици, фотељи, софи и сл.

Обезбеден сервис и резервни делови.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ CC 40E
Моќност 2300 W
Должина на кабел 18 m
Брзина на четкање 1400 rpm
Моќност на мотор 150 W
Ширина на четка 400 mm
Моќност на вшмукување 1000 W x 2
Ширина на метлица 460 mm
Вакуум на вшмукување 34 kPa
Воздушен капацитет 335 M³
Моќност на пумпа за вода 130 W
Притисок на вода 120 psi
Капацитет на чиста вода 21 L
Капацитет на отпадна вода 38 L
Следете нè
TOP