Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Хотелска брава E-cross Plus

E-cross plus е еден од новите модели со минималистичка естетика!

Можноста за избор од 5 различни дизајни на рачки го прави целосно компатибилен со архитектурата на просторот.

Цврста конструкција и дизајн овозможува да се прилагоди на сите дебелини и типови на врати: дрвени, алуминиумски, огноотпорни и сл.

Оваа брава е идеален за внатрешни или надворешни врати, изложени на екстремни временски услови (IP65).

Погодна е за врати на хотелски јавни површини.

Бравата се напојува со 4 АА алкални батерии кои се менуваат просечно на 18 месеци и не бара дополнителна електрична инсталација.

Работи со RFID картички или преку Bluetooth *, за отклучување со пореку мобилниот телефон на гостинот.

Технички карактеристики:

 • За внатрешна и надворешна употреба
 • Погодна за вградување со подесување на отворот на постоечки врати
 • Погодна за нови врати
 • Заклучување DIN-55
 • Механизам за брзо отворање
 • Механички мастер клуч
 • Материјал на изработка: INOX 316
 • RFID безжичен читач на картички
 • Компатибилна за надградба на BLE (Bluetooth Low Energy) *
 • Компатибилна со тастатура (потребно е BLE)
 • Технологија против клонирање на RFID картички
 • Достапна листа на настани
 • Напојување 4xAA батерии
 • Можност за поврзување со електрични брави и останата автоматика
 • Избор на повеќе од 20 бои
 • Избор на повеќе рачки
Категорија
SHARE
Следете нè
TOP