Машина за рибање подови – LABOMAT 140B

LABOMAT 140B машина за чистење и сушење со батерија

Labomat 140B е производ лесен за управување кој обезбедува забележително намалување на трошоците за чистење и е погоден за чистење и одржување на големи површини од 5.500 квадратни метри. Производот има 2 четки со работна ширина од 86 см. Имајќи го во предвид намаленото нивото на потрошувачка, поволната цена во однос на другите машини, повеќе од сигурно е дека трошоците за чистење ќе бидат минимални.

SKU: LABOMAT140B Category:

Побарај понуда


  Login

  Create an account

  Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  PRODUCT: Машина за рибање подови – LABOMAT 140B (LABOMAT140B)