Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Вертикални комори PRIMAX – Safe Line

Вертикални комори (фрижидери) од гамата на PRIMAX – Италија.

Дизајниран за беспрекорно да стане дел од секоја кујна, а притоа да го направи чистењето и одржувањето брзо и лесно.

Вертикалните фрижидери создаваат идеални услови за зачувување на сите видови храна преку регулирање на температурата и вентилацијата.

Различните модели се со капацитет од 700 до 1400 L, вклучително и опција за стаклена врата.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ S700TN S700BT S700TNV S700BTV S1400TN S1400BT S1400TNV S1400BTV
Вид на врата Метална Стаклена Метална Стаклена
Темп. за одржување 2 /+8°C 2 /+8°C 2 /+8°C 2 /+8°C
Темп. за замрзнување -15 /-22°C -15 /-22°C -15 /-22°C -15 /-22°C
Надворешни димензии 720x835x2060 720x835x2060 1440x835x2060 1440x835x2060
Внатрешни димензии 536x655x1250 536x655x1250 (2x)536x655x1250 (2x)536x655x1250
Внатрешен волумен 450 L 450 L 900 L 900 L
Напојување 230 V 230 V 230 V
Моќност 0.25 kW 0.48 kW 0.25 kW 0.48 kW 0.35 kW 0.79 kW 0.35 kW 0.79 kW
Енергетска класа A C A C B C B C
Следете нè
TOP