fbpx

Соковник за Портокали 0205 FRESH

Професионален соковник (џусер) со контејнер, 0205 FRESH, AUTOMATIC ORANGE JUICER, за цедење портокали, од реномираниот производител CANCAN – Турција.

Соковникот се користи за професионална употреба, и е произведен сподед највисоките европски стандарди.
Погоден е за користење во кафулиња, ресторани со самопослужување, маркети, бензински пумпи и сл.

За машини со поголем капацитет, ладилници, држачи и друга дополнителна опрема за машините, контактирајте нѐ.

 • Рок на испорака: 20 работни дена
 • Гаранција: 24 месеци

Карактеристики

 • Точилник за свеж сок. Благодарение на точилникот за свеж сок может  свежо исцедениот сок веднаш да се консумира.
  Истемотведнаш почнува да функционира штом ќе се притисне точилникот.
 • Контејнер за сок со капацитет 5 лит. Контејнерот е со славина направена според стандардите за храна.
  Овој контејнерт нуди голема предност во објекти со голема динамика. Моделот со контејнер се користи заедно со подвижно постоље.
  Мобилниот штанд има канта за отпадоци со капацитет до 70 кг овошни лушпи.
  Благодарение на сопирачките постољето апаратот може да се постави на различни позиции.
 • Ротирачки диск ротирачкиот диск што се наоѓа во резервоарот за складирање на овошје прави портокалите да паѓаат во жицата за полнење
  еден по еден со ротирање на портокалите.
 • Кошница за овошје од не ‘рѓосувачки челик со можност за складирање до 7 килограми портокали.
 • Систем за дотур на овошје кој може дотури 6 до 8 портокали.
 • Механизам за цедење направен од материјал што нерѓосува и е соодветен за храна. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Лупачот ја лупи корупката од портокалот и овозможува таа да падне директно контекнерот за отпад. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Не ‘рѓосувачки нож специјално ласерски наострено сечило koe обезбедува ефикасно цeдење на портокалите со тоа што ќе ги пресечете на половина без да се згмечат. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Фиоката за цедалка и цедалка специјално дизајнирана која ја филтрира овошната каша. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Преден капак со безбедносен прекинувач. Предниот капак кој еизработен од издржлив поликарбонат, спречува прскање на сокот.
  Благодарение на безбедносниот прекинувач на капакот, машината нема да работи ако капакот не ставен со што се обезбедува безбедност при работењето.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Соковник за Портокали 0205 FRESH