fbpx

Соковник за Калинки 0602 POMEGRANATE WITH STAND

Професионален соковник (џусер),0602 POMEGRANATE WITH STAND, за цедење калинки, од реномираниот производител CANCAN – Турција.

Соковникот се користи за професионална употреба, и е произведен сподед највисоките европски стандарди.
Погоден е за користење во кафулиња, ресторани со самопослужување, маркети, бензински пумпи и сл.

За машини со поголем капацитет, ладилници, држачи и друга дополнителна опрема за машините, контактирајте нѐ.

 • Рок на испорака: 20 работни дена
 • Гаранција: 24 месеци

Карактеристики

 • Контејнер за сок со капацитет 5 лит. Контејнерот е со славина направена според стандардите за храна.
  Овој контејнерт нуди голема предност во објекти со голема динамика. Моделот со контејнер се користи заедно со подвижно постоље.
 • Систем за полнење, системот е изработен од не ‘рѓосувачки материјал и овозможува да се врши надоплнување со 6 до 8 парчиња калинки.
 • Механизам за цедење направен од материјал што нерѓосува и е соодветен за храна. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Не ‘рѓосувачки нож, специјално ласерски наострено сечило koe обезбедува ефикасно цeдење на калинките со тоа што ќе ги пресечете на половина без да се згмечат. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Лупачот ја лупи корупката од калинката и овозможува таа да падне директно контекнерот за отпад. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Фиоката за цедалка и цедалка специјално дизајнирана која ја филтрира овошната каша. Безбедно за миење во машина за садови.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Соковник за Калинки 0602 POMEGRANATE WITH STAND