fbpx

Соковник за Калинки 0601 POMEGRANATE JUICER

Професионален соковник (џусер), POMEGRANATE JUICER, за цедење калинки, од реномираниот производител CANCAN – Турција.

Соковникот се користи за професионална употреба, и е произведен сподед највисоките европски стандарди.
Погоден е за користење во кафулиња, ресторани со самопослужување, маркети, бензински пумпи и сл.

За машини со поголем капацитет, ладилници, држачи и друга дополнителна опрема за машините, контактирајте нѐ.

 • Рок на испорака: 20 работни дена
 • Гаранција: 24 месеци

Карактеристики

 • Систем за полнење, системот е изработен од не ‘рѓосувачки материјал и овозможува да се врши надоплнување со 6 до 8 парчиња калинки.
 • Механизам за цедење направен од материјал што нерѓосува и е соодветен за храна. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Не ‘рѓосувачки нож, специјално ласерски наострено сечило koe обезбедува ефикасно цeдење на калинките со тоа што ќе ги пресечете на половина без да се згмечат. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Лупачот ја лупи корупката од калинката и овозможува таа да падне директно контекнерот за отпад. Безбедно за миење во машина за садови.
 • Фиоката за цедалка и цедалка специјално дизајнирана која ја филтрира овошната каша. Безбедно за миење во машина за садови.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Соковник за Калинки 0601 POMEGRANATE JUICER