fbpx

Ситем за интерактивна телевизија во хотел

Интерактивните ТВ-системи се комплетно решение за хотели од висока класа. Системот им обезбедува им на гостите висококвалитетна дигитална телевизија, интернет пристап преку ТВ, хотелски информации, промоции, ТВ-шопинг, услуги за собна послуга и многу други карактеристики.

Клучни карактеристики на системот:

 • Компатибилен со сите ТВ-провајдери, како што се интернет-тв (IPTV), сателистки (DVB-S / S2), кабловски (DVB-C) или DVB-T
 • Компатибилен со сите LCD и LED телевизори
 • Компатибилен со LG, SAMSUNG и други хотелски SMART телевизори
 • Кристално чиста дигитална слика

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Ситем за интерактивна телевизија во хотел