Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Roomcycle 33

Fantom Professional Roomcycle – Корпи за отпадоци за во хотелски соби со индивидуални мали контејнери за селекција на отпадот. Надворешниот дел е изработен од метал заштитен од корозија, додека контејнерите се изработени од 6mm лиен полипропилен за максимална издржливост и долготрајност.

Моделот Roomcycle 33 има три прегради за селекција на хартија, мешан отпад за рециклажа и останати отпадоци.

Димензии
26.5 x 26.5 x 31.5 cm
Тежина
1.9 kg
Капацитет
3 X 4 L
Материјал
Метал / лиен полипропилен (CPP)

* минимална количина за нарачка: 20 парчиња

SHARE
Следете нè
Логирај се
Лозинка Recovery

Lost your Лозинка? Please enter your Корисничко име. You will receive a link to create a new Лозинка via email.

TOP