Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

PROCART 610

Висококвалитетна, цврста и издржлива транспортна количка. Изработена од полипропилен, лесна за чистење и многу тивка при движење.

  • Носивост: 188кг
  • Товарна површина: 80 x 45.5 cm
  • Тркала со кочници

Идеална за користење во трговски центри, супермаркети, магацини, фабрики и други производни капацитети.

SHARE
Следете нè
TOP