Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

PROCART 600

Висококвалитетна, цврста и издржлива транспортна количка. Изработена од полипропилен, лесна за чистење и многу тивка при движење.

  • Носивост: 150кг
  • Товарна површина: 44.5 x 37.5 cm
  • Тркала со кочници

Идеална за користење во трговски центри, супермаркети, магацини, фабрики и други производни капацитети.

SHARE
Следете нè
TOP