fbpx

Преса за цедење калинки и друго овошје – 0603 POMEGRANATE PRESS

Професионална преса за цедење на овошје, 0603 POMEGRANATE PRESS, од реномираниот производител CANCAN – Турција.

Пресата се користи за професионална употреба, и е произведен сподед највисоките европски стандарди.
Погодна е за користење во кафулиња, ресторани со самопослужување, маркети, бензински пумпи и сл.

За машини со поголем капацитет, ладилници, држачи и друга дополнителна опрема за машините, контактирајте нѐ.

 • Рок на испорака: 20 работни дена
 • Гаранција: 24 месеци

Карактеристики

 • Цедење за 8 секунди, цедење на повеќе видови овошја одеднаш за само 8 секунди.
 • Комбинирано цедење, пресата овозможува цедење на различити видови на овошја со цел да добите мешан сок.
 • Помалку пулпа со двојно цедење. Благодарение на двојната цедалка, низ системот поминува помалку овошна каша, додека со отстранување на долната цедалка, можете да добиете сок со повеќе пулпа.
 • Резервна цедалка, за да не се губи време додека сe мијат цедалките со пресат адоаѓа и резервна цедалка која може да с екористи со цел да се забрза процесот.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Преса за цедење калинки и друго овошје – 0603 POMEGRANATE PRESS