Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Подземен контејнер за комунален отпад – ZK-YA5000

Системот за подземни контејнери ZK-YA5000 претставува едноставен начин на собирање на комуналниот отпад, водејки сметка за еколошкиот и естетскиот аспект. Над земја се гледа само влезниот дел за депонирање на отпадот, додека главниот контејнер се наоѓа под земја.

Механизмот на отворање на долните капаци на самиот контејнер е преку со подигање на главата на контејнерот со кран на возилото, со што возачот управува со помош на далечински управувач или надвор од возилото.

Безбедносната платформа има систем за подигање кој автоматски го затвора отворот на контејнерот за да спречи паѓање на кој било предмет, кога внатрешниот контејнер се отстранува поради истовар или при сервис и одржување. Лифтовиот систем има носивост од 250 kg. Нуди висока безбедност, како и лесно ракување.

Горната платформа за одење е изработена од метален лим со дезен на солза и цврстина на кој луѓето лесно можат да одат.

Системот за подземни контејнери е произведен по европски стандарди и е дизајниран за долготрајна употреба.
Контејнерите може да се направат со различни опции за внесување отпад, еколошки компатибилни тонови на бои или обложени налепници по барање.

Окното е изработено од едноделно полиран бетонски штекер од C35 квалитетен армиран водонепропустлив бетон и ребреста арматура.

SHARE
Следете нè
TOP