Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Печка за пица на гас PIZZAGROUP FLAME

Професионална печка на гас за секаков вид пици од гамата на PIZZAGROUP – Италија

Достапни се четири модели и исто така достапен во двоетажна варијанта.

Секој од нив се карактеризира со рамка од нерѓосувачки челик, калено двојно застакленa рамка, плотната за печење е изградена од ACTIVESTONE системот.

Моделот е со одлични перформанси и со него имате загарантирана заштеда на енергија.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ FLAME 4 FLAME 6 FLAME 6L FLAME 9
Капацитет на пици 4 6 6 9
Максимална температура °C 450 450 450 450
Моќност kW 14 20 21 29
Напојување 1N+T 230V 50Hz
Површина за готвење cm 70×70 70×105 105×70 105×105
Висина на комора cm 15
Надворешни димензии cm 113x110x58 113x150x58 148x110x58 148x150x58
Тежина kg 146 181 181,5 218
Следете нè
TOP