fbpx

Пастомат

Специјално моделираните садови се направени од антикорозивен, нерѓосувачки челик (AISI 316), со заоблени агли за лесно чистење. Дополнителните корпи за тестенини се од не’рѓосувачки челик (AISI 304 18/10) со термичка рачка. Пастоматите имаат електричен вентил и надворешна чешма за полнење вода.

Пастомати на гас: горилник од не’рѓосувачки челик со само-стабилизирачки пламен. Пиезоелектрично палење на горилникот.

Електрични пастомати: електрични грејни елементи од не’рѓосувачки челик; прилагодување на моќноста со прекинувач за четири позиции; контрола на температурата и безбедносен термостат.

Изработка:

 • Работна плоча 2 mm од не’рѓосувачки челик AISI 304
 • Лиени и континуирано заварени резервоари
 • Дното од нерѓосувачки челик за да се гарантира подобра отпорност
 • Дизајниран со заштита од вода IPX5

Перформанси:

Пастомати на гас: режач од не’рѓосувачки челик со висока моќност, надвор од резервоарот
Електрични пастомати: грејни елементи во резервоарот за да се зголеми ефикасноста

Одржување и хигиена:

 • Лиен раб за собирање течности и за олеснување на чистењето
 • Ограничен број на завртки за да има површини без пречки
 • Отстранливо дно за да се олесни чистењето на површината под машините
 • Нов оџак без завртки брзо се отстранува
 • Заден технички простор за олеснување на поврзувањето со комуналните услуги.
 • Брзо отстранување на предниот панел за непосреден пристап до компонентит
Категорија

Карактеристики

Модел Надворешни димензии Димензии на сад Капацитет на сад Горилници Греачи Вкупна моќност Напојување Тежина
(LxPxH) cm (LxPxH) cm Lt kW kW Kg
LXCPG94A 40x90x85 30,5x51x27,5 40 13,3 13,3 230V/1N 50/60Hz 57
LXCPG98A 80x90x85 30,5x51x27,5 40+40 13,3+ 13,3 26,6 230V/1N 50/60Hz 94
LXCPE94A 40x90x85 30,5x51x27,5 40 9 9 400V/3N 50/60Hz 51
LXCPE98A 80x90x85 30,5x51x27,5 40+40 9+9 18 400V/3N 50/60Hz 81
Со плотна
LXCPE94T 40x90x58 30,5x51x27,5 40 9 9 400V/3N 50/60Hz 45
LXCPE98T 80x90x58 30,5x51x27,5 40+40 9+9 18 400V/3N 50/60Hz 75

 

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Пастомат