fbpx

Минибар PELTIER SM 301 THG

Систем на ладење: Термо-електричен (без фреон)
Бесшумен – 0dB
Лед осветлување
Автоматско одмрзнување
Електронска контрола на температура
Стаклена врата
Волумен: 35 литри
Димензии: 51.2 x 41.9 x 39.7 cm

SKU: MFA44030102 Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Минибар PELTIER SM 301 THG (MFA44030102)