Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Минибар PELTIER SM 301 THG

Систем на ладење: Термо-електричен (без фреон)
Бесшумен – 0dB
Лед осветлување
Автоматско одмрзнување
Електронска контрола на температура
Стаклена врата
Волумен: 35 литри
Димензии: 51.2 x 41.9 x 39.7 cm

Категорија
SHARE
Следете нè
TOP