fbpx

Минибар ECO SM 30-G

Систем на ладење: ЕКО фреон
Бесшумен – 0dB
Лед осветлување
Автоматско одмрзнување
Механички термостат
Стаклена врата
Волумен: 35 литри
Димензии: 51.2 x 41.9 x 42.3 cm

SKU: MBE42030102-Z Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Минибар ECO SM 30-G (MBE42030102-Z)