Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за метење – LABOMAT SWP 950M

Метларката LABOMAT SWP 950M е погодна за чистење големи внатрешни и надворешни површини до 3.000 m².

Има вкупна работна ширина, со странични четки, од 95cm и е исклучително лесна за туркање.

Благодарение на страничните четки, аглите и рабовите на на подните површини лесно се чистат.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ SWP 950M
Управување На туркање
Ширина на чистење 950 mm
Ширина на главна четка 614 mm
Ширина на странична четка 330 mm x 2
Работен капацитет 3800 m² / h
Капацитет на корпа за отпадоци 45 L
Тежина 29 kg
Следете нè
TOP