Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за метење – LABOMAT SWP 130B

Метларката LABOMAT SWP 130B е компактна, безжична машина за метење подни површини со скоро исти перфоманси како големите индустриски чистачи.

Лесното управување обезбедува безбедно и контролирано возење, додека можноста за прилагодувањето на седиштето на корисникот му обезбедува соодветен агол на гледање за време на работата.

Метларката има главна четка која има работна ширина од 80cm и две странични четки имаат работна ширина од 40cm.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

SWP 130B
Ширина на главна четка 800 mm
Ширина на странична четка 400 mm x 2
Работен капацитет 10,000 m2/час
Инклинација 15 %
Капацитет на корпа за отпадоци 130 L
Површина на филтер 4,2 m2
Мотор на главна четка 800 W
Мотор на страничните четки 2 x 90 W
Мотор на погон 1200 W
Батерија 48 V / 120 Ah
Време на полнење 7 h
Работа со едно полнење 5 h
Следете нè
TOP