fbpx

Машина за чистење теписи – LABOMAT CC 40E

Машината LABOMAT CC 40E е погодна за чистење големи простории обложени со теписон, како што се конференциски сали, хотелски соби, коридори и сл. Функционира како комплетно 3-во-1 решение, така што длабински ги риба, пере и суши теписоните во исто време. Дополнително, истата има и црево со додаток-екстрактор за хемиско чистење тапациран мебел како што се столици, фотељи, софи и сл.

Технички карактеристики

 • Моќност: 2300 W
 • Должина на кабел: 18m
 • Брзина на четкање: 1400 rpm
 • Можност на четкање: 150 W
 • Ширина на четка: 400 mm
 • Моќност на вшмукување: 1000 W x 2
 • Ширина на метлица: 460 mm
 • Вакуум на вшмукување: 34 kPa
 • Воздушен капацитет: 335 M³
 • Моќност на пумпа за вода: 130 W
 • Притисок на вода: 120 psi
 • Капацитет на чиста вода: 21 L
 • Капацитет на отпадна вода: 38 L
 • Димензии: 111 x 55 x 94,5 cm
 • Тежина: 46,2 кг

Обезбеден сервис и резервни делови.

Категорија

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Машина за чистење теписи – LABOMAT CC 40E