Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за сушење- Grandimpianti GD 70 6-8 kg

Ви ги претставуваме професионалните машини за перење од гамата на Grandimpianti – Италија 

Машината за сушење GD 70, е најдоброто решение за сите комерцијални објекти со помала динамика на перње (од 6 до 7 kg), но сепак сакаат професионални резултати.

Оваа машина се карактеризира со одлична функционалност, дизајн, ергономија и иновативна технологија за да се обезбеди голема заштеда на енергија, флексибилност, минимално абење и одлични перформанси.

Идеална за мали хотели, Airbnb сместувања, спа центри и спортски клубови.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

GD 70
Капацитет 6 – 8 kg
Волумен (литража) 117 l
Дијаметар на врата 450 mm
Моќност на мотор 0.2 kW
Моќност на греачи 3 kW
Димензии 595 x 654 x 850 mm
Тежина 40 kg
Следете нè
TOP