Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за перење – TOLKAR Hydra 40 – 110 kg

Индустриски машини за перење од реномираниот производител TOLKAR – Турција.

Машините за исклучиво за професионална употреба, произведени според највисоките европски стандарди, со висока енергетска ефикасност и економичност при работата.

Погодни се за сите комерцијални објекти (хотели, болници, домови, училишта, ресторани) кои имаат потреба од темелно перење секаков вид на текстил, постелнина и облека.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ Hydra 40 Hydra 50 Hydra 60 Hydra 110
Капацитет 40 Kg 50 Kg 60 Kg 110 Kg
Волумен (литража) 400 L 500 L 600 L 1.100 L
Моќност на мотор 5.5 kW 7.5 kW 15 kW
Моќност на грејачи 18 kW 24 kW 36 kW
Димензии 1.180 x 1.345 x 1.780mm 1.180 x 1.525 x 1.780mm 1.700 x 1.560 x 1.920mm 1.875 x 2.055 x 2.060mm
Тежина 1.125 Kg 1.230 Kg 1900 Kg 4300 Kg
Следете нè
TOP