Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за перење – Grandimpianti GWH 8 – 28 kg

Ви ги претставуваме професионалните машини за перење од гамата на Grandimpianti – Италија

Во ова линија, достапни се шест модели со капацитет од 8 kg до 28 kg, секој од нив се карактеризира со одлична функционалност, дизајн, ергономија и иновативна технологија за да се обезбеди голема заштеда на енергија, флексибилност, минимално абење и одлични перформанси.

Погодни се за сите индустриски и комерцијални објекти (хотели, болници, домови, училишта, ресторани) кои имаат потреба од темелно перење секаков вид на текстил, постелнина и облека.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ GWH 80 GWH 105 GWH 135 GWH 180 GWH 240 GWH 280
Капацитет 8 kg 12 kg 14 kg 18 kg 24 kg 28 kg
Волумен (литража) 75 l 105 l 135 l 180 l 240 l 280 l
Дијаметар на врата 330 mm 410 mm 460 mm
Моќност на мотор 0.75 kW 1.10 kW 1.50 kW 2.20 kW 3.00 kW
Моќност на грејачи 6 kW 9 kW 12 kW 18 kW 22 kW
Стандардна потрошувачка 1.56 kWh 2.33 kWh 3.12 kWh 5.18 kWh 6.45 kWh 7.84 kWh
Димензии 795 x 780 x 1245 mm 795 x 780 x 1245 mm 795 x 935 x 1245 mm 970 x 1000 x 1460 mm 970 x 1105 x 1460 mm 970 x 1247 x 1460 mm
Тежина 190 kg 215 kg 260 kg 385 kg 435 kg 475 kg
Следете нè
TOP