Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за перење – Grandimpianti GH70

Ви ги претставуваме професионалните машини за перење од гамата на Grandimpianti – Италија

Машината за перење GH 70, е најдоброто решение за сите комерцијални објекти со помала динамика на перње (од 6 до 8 kg), но сепак сакаат професионални резултати. Оваа машина се карактеризира со одлична функционалност, дизајн, ергономија и иновативна технологија за да се обезбеди голема заштеда на енергија, флексибилност, минимално абење и одлични перформанси.

Идеална за мали хотели, Airbnb сместувања, спа центри и спортски клубови.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ GH70 GHV70
Капацитет 6 – 8 kg 6 – 8 kg
Волумен (литража) 60 l 60 l
Дијаметар на врата 300 mm 300 mm
Моќност на мотор 0.2 kW 0.75 kW
Моќност на грејачи 9 kW 9 kW
Димензии 595 x 591 x 845 mm 595 x 591 x 845 mm
Тежина 76.5 kg 77 kg
Пумпа за одвод Нема Има
Следете нè
TOP