Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за пеглање – Grandimpianti S 100 – 200 cm

Ви ги претставуваме професионалните машини за пеглање од гамата на Grandimpianti – Италија

Машините за исклучиво за професионална употреба, произведени сподед највисоките европски стандарди, со висока енергетска ефикасност и економичност при работата.

Погодни се за сите комерцијални објекти (хотели, болници, домови, училишта, ресторани) кои имаат потреба од темелно перење секаков вид на текстил, постелнина и облека.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ S 100/25 S 120/25 S 140/25 S 140/25AV S 160/30 S 160/30AV S 200/30AV
Учинок 30 kg/h 35 kg/h 40 kg/h 50 kg/h 79 kg/h
Ширина на цилиндар 1.000 mm 1.200 mm 1.400 mm 1.600 mm 2.000 mm
Брзина на ваљак 4 mt/min 4 mt/min 2-4 mt/min 2-4 mt/min 4 mt/min 2-4 m/min 2-4 m/min
Димензии 1400x420x1005 mm 1600x420x1005 mm 1800x420x1005 mm 2200x500x1100 mm 2600x500x1100 mm
Тежина 110 kg 118 kg 126 kg 130 kg 257 kg 262 kg 294 kg
Моќност 5 kW 6 kW 7.2 kW 8.4 kW 13.2 kW 13.2 kW 16.8 kW
Напојување 415V 50Hz 415V 50-60Hz 380V 50Hz 415V 50-60Hz
Просечна потрошувачка 3 kWh 3.6 kWh 4.2 kWh 5 kWh 8 kWh 10 kWh
Следете нè
TOP