Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машини за пеглање – Grandimpianti GC

Ви ги претставуваме професионалните машини за пеглање од гамата на Grandimpianti – Италија

Машините за исклучиво за професионална употреба, произведени сподед највисоките европски стандарди, со висока енергетска ефикасност и економичност при работата.

Погодни се за сите комерцијални објекти (хотели, болници, домови, училишта, ресторани) кои имаат потреба од темелно перење секаков вид на текстил, постелнина и облека.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ GC 1532 GC 1732 GC 1932 GC 2132
Учинок 15 kg/h 18 kg/h 25 kg/h 27 kg/h
Брзина на валјак 1-5 mt/min 1-5 mt/min
Димензии 1890 x 720 x 1060mm 2040 x 720 x 1060mm 2410 x 720 x 1080 mm 2610 x 720 x 1080 mm
Тежина 250 kg 280 kg 320 kg 340 kg
Моќност 10 kW 15.9 kW 16 kW 18 kW
Напојување 380 – 415V 3 ~ 50Hz 380 – 415V 3 ~ 50-60Hz 380 – 415V 3 ~ 50Hz
Следете нè
TOP