fbpx

Машина за рибање подови – LABOMAT DISC 1100P

Labomat Disc 1100P е стабилна и комплетна машина за одржување разни видови подови како и за полирање со еден диск. Има ергономска форма која овозможува ефикасност во работењето.

 • Моќност 1100 W
 • Ширина на диск: 43 cm
 • Брзина на ротација: 154 вртежи во минута
 • Капацитет на резервоар: 13 литри
 • ПВЦ тркала: 2 x 125 mm (дијаметар)
 • Ниво на бучава: 54 dB
 • Должина на кабел: 12 метри
SKU: LABOMATDISC1100P Категорија

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Машина за рибање подови – LABOMAT DISC 1100P (LABOMATDISC1100P)