fbpx

Машина за рибање подови – LABOMAT 75B

LABOMAT 75B машина за чистење и сушење со батерија

Labomat 75B е одлична алтернатива за најчесто користените модели за буткање, со капацитет на резервоарот од 75 литри и работна ширина од 53 см. Се користи за чистење на области помеѓу 1.400 – 3.000 квадратни метри со батерии 2x12V. Машината има автоматско исклучување на четката кога машината не работи, но и оптимизирање или запирање на системот за проток на вода.

SKU: LABOMAT75B Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Машина за рибање подови – LABOMAT 75B (LABOMAT75B)