fbpx

Машина за рибање подови – LABOMAT 55B

LABOMAT 55B е исклучително моќна машина на батерии, за рибање подови, погодна за користење во секаков тип комерцијални објекти како што се болници, училишта, канцеларии, магацини, фабрики и сл.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Работна ширина: 550 mm
– Работен капацитет: 2200 м² / час
– Дијаметар на четка: Ø 508 mm
– Брзина на четка: 180 вртежи во минута
– Притисок врз четките: 30-40 кг
– Мотор за четки: 550 w
– Погон: Полу-автоматски (на баретија)
– Сила на вшмукувачки мотор: 380 W
– Резервоар за чиста вода и детергент: 45 lt
– Резервоар за отпадна вода: 56 lt
– Батерија: 24 v / 100 Ah
– Времетраење на полнењето на батеријата: 6 часа
– Максимално време на работа: 4-5 часа

Минимален век на траење на батериите: 1000 полнења.

Обезбеден сервис и резервни делови.

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Машина за рибање подови – LABOMAT 55B