Машина за рибање подови – LABOMAT 35B

Тоа е идеален производ што може да се користи за чистење и одржување на мали и тесни простори. Labomat 35B обезбедува лесно маневрирање во мали места и високо фреквентни места, поради својата безжичност при работењето. Labomat 35B се доставува во комплет со држач за четка или подлога. Labomat 35B може лесно да ги исчисти рамните подови, како и аглите.

Автоматска машина за чистење на подни површини со батерии. Пере и суши тврди површини во мали или средни простори со висока продуктивност.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Работна ширина: 350 mm
– Ширина на метлица: 420 mm
– Работен капацитет: 850 м² / час
– Дијаметар на четка: Ø 350 mm
– Брзина на четка: 185 вртежи во минута
– Притисок врз четките: 15 кг
– Мотор на четка; Номинална моќност: 400 W
– Вшмукувачки мотор: 380 W
– Резервоар за детергент: 11 lit
– Батерија: 24 V / 35 Ah
– Полнењет на батеријата: 4 – 5 часа
– Максимално работно време: 2 – 3 ч
– Ниво на бучава: 62 dB
– Тежина: 65 кг

Просечно времетраење на употреба: 10 години.

Обезбеден сервис и резервни делови.

Побарај понуда


  Login

  Create an account

  Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  PRODUCT: Машина за рибање подови – LABOMAT 35B (LABOMAT35B)