fbpx

Машина за рибање подови – LABOMAT 30B

LABOMAT 30B машина за чистење на буткање со батерија

Labomat 30B е исклучително тивок производ што може да се користи за чистењето и одржувањето на институциите, како што се училишта, болници и старечки домови, каде е потребен висок капацитет на чистење. Со работна ширина од 43 см, опремата за четки и рампа овозможува сеопфатно чистење и одржување.

SKU: LABOMAT30B Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Машина за рибање подови – LABOMAT 30B (LABOMAT30B)