fbpx

Машина за рибање – Trion 4050

TRION 4050 е совршено решение за чистење на површини од 1000 до 2000 квадратни метри. Исправениот дизајн, малата потрошувачка на енергија (само 0,14 W/m²) и ниското ниво на бучава ја прават оваа машина за рибање подови идеалниот избор за секаков тип комерцијални објекти (канцеларии, болници, училишта, магацини, фабрики и сл.)

Иновативниот дизајн на единствен погон од еден мотор на на двете четки и системот за вшмукување е патентиран од страна на италијанскиот производител KLINMAK и истиот обезбедува огромни придобивки при помала потрошувачка на енергија и висока ефикасност при чистењето.

 

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Работна ширина: 508 mm
 • Ширина на метлица: 590 mm
 • Работен капацитет: 1300 m²/h
 • Дијаметар на четка: 2 x Ø 254 mm
 • Брзина на четка: 340 вртежи во минута
 • Проток на вода: 0-2 l/min
 • Притисок врз четките: 30 kg
 • Моќност: 500 w
 • Погон: Полу-автоматски (на баретија)
 • Вакуум: 900 mmH2O
 • Резервоар за чиста вода и детергент: 40lt
 • Резервоар за отпадна вода: 45lt
 • Бучава: 66,6 dB(A)
 • Батерија: 54,6V – 11,60Ah
 • Време на полнење: 2 часа
 • Време на работа: 2 / 4 часа (со Plus опција)

Гаранција: 36 месеци или 1000 работни часа

Обезбеден сервис и резервни делови.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Машина за рибање – Trion 4050