fbpx

Машина за рибање – Trion 2040

TRION 2040 е совршено решение за чистење на површини од 250 до 1.000 квадратни метри. Исправениот дизајн, малата потрошувачка на енергија (само 0,14 W/m²) и ниското ниво на бучава ја прават оваа машина за рибање подови идеалниот избор за секаков тип комерцијални објекти (канцеларии, болници, училишта, магацини, фабрики и сл.)

Иновативниот дизајн на единствен погон од еден мотор на на двете четки и системот за вшмукување е патентиран од страна на италијанскиот производител KLINMAK и истиот обезбедува огромни придобивки при помала потрошувачка на енергија и висока ефикасност при чистењето.

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Работна ширина: 406 mm
 • Ширина на метлица: 490 mm
 • Работен капацитет: 1200 m²/h
 • Дијаметар на четка: 2 x Ø 203mm
 • Брзина на четка: 340 вртежи во минута
 • Проток на вода: 0-2 l/min
 • Притисок врз четките: 30 kg
 • Моќност: 500 w
 • Погон: Полу-автоматски (на баретија)
 • Вакуум: 900 mmH2O
 • Резервоар за чиста вода и детергент: 20lt
 • Резервоар за отпадна вода: 22lt
 • Бучава: 66,6 dB(A)
 • Батерија: 54,6V – 11,60Ah
 • Време на полнење: 2 часа
 • Време на работа: 2 / 4 часа (со Plus опција)

Гаранција: 36 месеци или 1000 работни часа

Обезбеден сервис и резервни делови.

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  Машина за рибање – Trion 2040