Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за рибање подови – LABOMAT 75B

Labomat 75B машина за чистење и сушење со батерија е одлична алтернатива за најчесто користените модели за буткање, со капацитет на резервоарот од 75 литри и работна ширина од 53 см.

Се користи за чистење на области помеѓу 1.400 – 3.000 квадратни метри со батерии 2x12V.

Машината има автоматско исклучување на четката кога машината не работи, но и оптимизирање или запирање на системот за проток на вода.

 Преземи брошура

 

 

SHARE

Модели и карактеристики

75B
Работна површина 530 mm
Метлица 770 mm
Работен капацитет 2700 m2/час
Дијаметар на чекта Ø 508 mm (15”)
Вртежи 180 rpm
Притисок на четките 30 kg
Мотор на четките 550 W
Брзина на движење 6 km/h
Инклинација 15%
Моќност на вшмукувачки мотор 380 W
Вакуум 65 L / sec
Резервар на детергент 65 L
Резервар на отпадна вода 75 L
Батерија 24 V / 100 Ah
Време на полнење 6 h
Работа со едно полнење 4~5 h
Ниво на бучава 61 dB (A)
Следете нè
TOP