Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за рибање подови – LABOMAT 55E-B

LABOMAT 55E-B е исклучително моќна машина на батерии или кабел за рибање подови, погодна за користење во секаков тип комерцијални објекти како што се болници, училишта, канцеларии, магацини, фабрики и сл.

Иновативниот дизајн, тивката работа и лесната употреба на овој модел го прават јасен победник во својата област.

Подеднакво погоден за мали и големи подни површини на хотели, ресторани, спортски сали и други прометни комерцијални простори.

Обезбеден сервис и оригинални резервни делови.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ 55E 55B
Напојување Кабел – 20m Батерија – 24 V / 100 Ah (2 x 12V)
Минимален век на траење на батериите 1000 полнења
Време на полнење 6 h
Работа со едно полнење 4~5 h
Работна површина 530 mm
Метлица 770 mm
Работен капацитет 2200 m2/час
Дијаметар на чекта Ø 508 mm
Вртежи 135 rpm 180 rpm
Притисок на четките 30~40 kg
Мотор на четките 600 W 550 W
Инклинација 5%
Моќност на вшмукувачки мотор 1000 W 380 W
Вакуум 55 L / sec 65 L / sec
Резервар на детергент 45 L
Резервар на отпадна вода 56 L
Ниво на бучава 61 dB
Следете нè
TOP