Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за рибање подови – LABOMAT 35B

Тоа е идеален производ што може да се користи за чистење и одржување на мали и тесни простори.

Labomat 35B обезбедува лесно маневрирање во мали места и високо фреквентни места, поради својата безжичност при работењето.

Labomat 35B се доставува во комплет со држач за четка или подлога. Labomat 35B може лесно да ги исчисти рамните подови, како и аглите.

Автоматска машина за чистење на подни површини со батерии. Пере и суши тврди површини во мали или средни простори со висока продуктивност.

 Преземи брошура

SHARE

Модели и карактеристики

35B
Работна површина 350 mm
Метлица 420 mm
Работен капацитет 850 m2/час
Дијаметар на чекта Ø 350 mm
Вртежи 185 rpm
Притисок на четките 15 kg
Мотор на четките 400 W
Инклинација 5%
Моќност на вшмукувачки мотор 380 W
Вакуум 65 L / sec
Резервар на детергент 11 L
Резервар на отпадна вода 13 L
Батерија 24 V / 35 Ah
Полнење на батеријата 4~5 h
Времетраење на батерија 2~3 h
Ниво на бучава 62 dB (A)
Следете нè
TOP