Индустриски машини и професионална опрема

Обезбеден сервис и резервни делови - интервенција за 24 часа

Производи
Услуги

Машина за чистење ескалатори – LABOMAT ESC 55E

Машината LABOMAT ESC 55E е компактна, лесна управлива за чистење на секаков вид на ескалатори.

Благодарение на цилиндричната четка, ги мие сите катови на ескалаторите и нечистотијата насобрана меѓу нив.

Главната четка e широка 2x 510mm со што се опфаќа целиот простор на еден ескалатор и работна брзина од 435rpm.

 Преземи брошура

Категорија
SHARE

Модели и карактеристики

Модел на Производ ESC 55E
Ширина на четка 2 x 510 mm
Работна брзина на четката 435 rpm
Мотор на четката 1200 W
Начин на движење Полу-автоматски
Моќност на вшмукувачки мотор 2 x 1200W
Резервар на детергент 45L
Резервар на отпадна вода 56L
Напојување 230V / 50-60Hz
Ниво на бучава 61 dB
Следете нè
TOP