fbpx

Ладилник за брзо замрзнување – Safe Line

Ладилниците од линијата SAFE се достапни во со една врата од 700 литри и со две врати од 1400 литри, со позитивни или негативни температури. Нашите ладилници се направени по највисоките стандарди, кои се 100% произведени во Италија. Сите ладилници нудат леснотија на користење, мала потрошувачка и одличен квалитет на ладење, што ќе ви овозможи да ја чувате вашата храна на најдобар можен начин и целосна безбедност.

Категорија

Карактеристики

Модел: S700TN S1400TN S700BT S1400BT
Кондензација: 3.250 4.820 3.890 6.010
Опсег на температура: -2/+8°C 2/+8°C -15/-22°C -15/-22°C
Надворешни димензии (WxDxH) mm: 720x835x2060 1440x835x2060 720x835x2060 1440x835x2060
Внатрешни димензии (WxDxH) mm: 536x655x1250 (2×536)x655x1250 536x655x1250 (2×536)x655x1250
Внатрешен волумен (Lt): 450 900 450 900
Внатрешни поставки: 3 решетки со пластична облога GN2/1 на водилки во форма на C и брава на вратата 3 решетки со пластична облога GN2/1 на водилки во форма на C и брава на вратата 3 решетки со пластична облога GN2/1 на водилки во форма на C и брава на вратата 3 решетки со пластична облога GN2/1 на водилки во форма на C и брава на вратата
Напојување: 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50
Моќност: 0.25 0.35 0.48 0.79
Фреон: Pallet + carton Pallet + carton Pallet + carton Pallet + carton
Енергетска класа: A B C C
Климатска класа: 5 5 5 5

 

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Ладилник за брзо замрзнување – Safe Line