fbpx

Ладилник за брзо замрзнување – Easy Line

Моќен и лесен за користење. Ладилниците од оваа линија се достапни од 3 до 15 нивоа, карактеристични по нивната интуитивна и едноставна дигитална контролна табла и овозможуваат да се добијат најдобрите резултати во целосна усогласеност со стандардите за безбедност на храната.

Категорија

Карактеристики

Модел: BE-R031 BE-R051 BE-R051S BE-R051X BE-R101 BE-R151 BE-R101X BE-R151X
Кондензација: 3.050 4.380 4.270 4.670 6.050 8.530 6.950 9.580
Капацитет: 3 x GN1/1 5 x GN1/1-EN1 5 x GN1/1 5 x GN1/1-EN1 10 x GN1/1-EN1 15 x GN1/1-EN1 10 x GN1/1-EN1 15 x GN1/1-EN1
Надворешни димензии (WxDxH) mm: 620x670x670 790x820x890 790x730x890 790x820x890 790x820x1460 790x820x1800 790x820x1460 790x820x1800
Учинок +70°C / +3°C 12kg 18kg 18kg 20kg 36kg 48kg 40kg 60kg
Учинок +70°C / -18°C 8kg 12kg 12kg 14kg 25kg 32kg 28kg 42kg
Внатрешни поставки: Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Држач за GN1/1 (решетки не се вклучени),
сонда, стандардна за стоење
Напојување: 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50 400/3/50 400/3/50 400/3/50
Моќност: 0.893 1.203 1.203 1.404 2.02 2.622 2.43 3.9
Индустриски гас: R452A R452A R452A R452A R452A R452A R452A R452A
Климатска класа: 5 5 5 5 5 5 5 5
Моќност на ладење: 690 913 913 1015 1654 2062 1731 2724

 

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    Ладилник за брзо замрзнување – Easy Line