fbpx

LABOMAT SWP 950M

Метларката LABOMAT SWP 950M е погодна за чистење големи внатрешни и надворешни површини до 3.000 m². Има вкупна работна ширина, со странични четки, од 95cm и е исклучително лесна за туркање. Благодарение на страничните четки, аглите и рабовите на на подните површини лесно се чистат.

 • Погон: На туркање
 • Ширина на чистење: 950 mm
 • Ширина на главна четка: 614 mm
 • Ширина на странична четка: 330 mm x 2
 • Работен капацитет: 3800 m² / h
 • Капацитет на корпа за отпадоци: 45 lt
 • Тежина: 29 kg
SKU: LABOMATSWP950M Категорија

Побарај понуда


  TOP
  Arrow

  ПОБАРАЈ ПОНУДА

  LABOMAT SWP 950M (LABOMATSWP950M)