fbpx

LABOMAT SWP 200B

LABOMAT SWP 130B – метларка на возење со батерија

Метларката LABOMAT SWP 200B е робусна индустриска безжична машина за метење подни површини со високи перформанси. Лесното управување обезбедува безбедно и контролирано возење, додека можноста за прилагодувањето на седиштето на корисникот му обезбедува соодветен агол на гледање за време на работата. Метларката има главна четка која има работна ширина од 70cm и странични четки со кои работната површина се зголемува до 2 метри.

Категорија

Побарај понуда


    TOP
    Arrow

    ПОБАРАЈ ПОНУДА

    LABOMAT SWP 200B